1. Haberler
  2. Tokat Haberleri
  3. TOKAT BELEDİYESİ’NDEN 30 AĞUSTOS KONSER SÜRPRİZİ

TOKAT BELEDİYESİ’NDEN 30 AĞUSTOS KONSER SÜRPRİZİ

tokat belediyesinden 30 agustos konser surprizi.jpg
tokat belediyesinden 30 agustos konser surprizi.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tokat Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel konserler düzenliyor. Erbaa Belediyesi’nin konserinden sonra Zara ve Gökhan Tepe ile Tokat’ta müzik şöleni yaşanacak. Gökhan Akar ve Soner Sarıkabadayı, Tokatlılara unutulmaz anlar yaşatacak. 29 Ağustos Perşembe akşamı Gökhan Akar, 30 Ağustos Cuma akşamı ise Soner Sarıkabadayı Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alacak. Konserler her iki akşam da saat 20.00’de gerçekleşecek. Bu özel etkinliklerle 30 Ağustos Zafer Bayramı Tokat’ta coşkuyla kutlanacak. Katılıp zaferin tadını çıkarabilirsiniz.

Tokat Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı İçin Konser Sürprizi Hazırlıyor

Tokat, Unutulmaz Bir Zafer Bayramı Konserine Hazırlanıyor

30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusuna sayılı günler kala, Tokat Belediyesi bir konser sürprizi ile kutlamalara renk katacak. Geçtiğimiz günlerde Erbaa Belediyesi'nin programında Zara ve Gökhan Tepe sahne alacağı müjdesini vermesinin ardından şimdi de Tokat Belediyesi harekete geçti. Gökhan Akar ve Soner Sarıkabadayı'nın Tokatlilar için unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacağı duyuruldu.

Müzik Dolu Geceler Tokat'ta Gerçekleşecek

Tokat Belediyesi'nin açıklamasına göre, 29 Ağustos 2024 Perşembe günü Gökhan Akar sahne alacak. Ardından 30 Ağustos Cuma günü ise Soner Sarıkabadayı, Büyük Zafer Bayramı'nda Tokatlilar ile bir araya gelecek. Konserler, her iki akşam da saat 20.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek.

Bu özel etkinliklerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı Tokat'ta unutulmaz bir coşkuya dönüşecek. Siz de bu muhteşem konserlere katılarak zaferin tadını çıkarabilirsiniz.

Özel İçerikler Burada: Diğer Yazıları Kaçırmayın

TOKAT BELEDİYESİ’NDEN 30 AĞUSTOS KONSER SÜRPRİZİ
Yorum Yap

Paylaşılan haberler ve içerikler tamamen yapay zeka teknolojisi ile oluşturulmaktadır. Türkiye ve Tokat gündemindeki haberler yapay zeka ile yeniden yazdırılmıştır.

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

[email protected]

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir