1. Haberler
  2. Tokat Haberleri
  3. TOGÜ’de Obezite Bilgilendirme Eğitimi Düzenlendi

TOGÜ’de Obezite Bilgilendirme Eğitimi Düzenlendi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Obezite ve Diyabet Merkezi, düzenlediği bilgilendirme toplantılarıyla obezite ve diyabet konularında farkındalık artırıyor. Merkez, hastalara multidisipliner bir yaklaşımla tedavi seçenekleri sunarak hasta merkezli bir anlayış benimsemekte. Ayrıca, tedavide başarılı olan hastalara ödüller verilerek motivasyon sağlanıyor. Merkez, aylık düzenlediği toplantılarla obezite ve diyabet konularında farkındalık oluşturmayı ve hastalara destek vermeyi sürdürüyor.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Obezite ve Diyabet Merkezinin Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor

Merkezin Düzenlediği Aylık Toplantılarla Obezite ve Diyabet Konularında Farkındalık Oluşturuluyor

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Obezite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen bilgilendirme ve eğitim toplantıları, tıp fakültesinde gerçekleştirilmeye devam ediyor. Merkez Müdürü Dr. Elif ERDOĞDU CEYLAN, son toplantıda "Obezite: Bir Tercih mi, Yoksa Hastalık mı?" konulu bir sunum yaparken, diyetisyen Ebru Nur BİLCE ise beslenme okuryazarlığı üzerine bilgiler verdi.

Hasta Odaklı Yaklaşım ve Multidisipliner Çalışma İlkesi Benimseniyor

Dr. Elif ERDOĞDU CEYLAN, yaptığı açıklamada, düzenli olarak gerçekleştirdikleri aylık toplantılarla obezite ve diyabetle mücadelede ekip olarak multidisipliner bir yaklaşım benimseyerek hastalara en uygun tedavi seçeneklerini sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Başarı Belgeleri Takip Eden Hastalara Teslim Edildi

Toplantının sonunda, tedavi süreçlerinde başarılı olan iki hasta, başarı belgelerini takdim edildi. Merkezin, hastalara sağladığı destek ve bilgilendirme faaliyetlerinin sonuçlarının takdir edilmesi, katılımcılarda memnuniyet oluşturdu.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Obezite ve Diyabet Merkezi, aylık düzenlediği toplantılarla obezite ve diyabet konularında farkındalık yaratmaya devam ediyor. Hasta odaklı yaklaşımı ve multidisipliner çalışma ilkesiyle dikkat çeken merkez, tedavi sürecindeki başarılı hastalara da özel olarak ödüller sunuyor.

Daha Fazla Bilgi İçin: Benzer Konulardaki Diğer Yazılar

TOGÜ’de Obezite Bilgilendirme Eğitimi Düzenlendi
Yorum Yap

Paylaşılan haberler ve içerikler tamamen yapay zeka teknolojisi ile oluşturulmaktadır. Türkiye ve Tokat gündemindeki haberler yapay zeka ile yeniden yazdırılmıştır.

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

[email protected]

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir