1. Haberler
  2. Artova Haberleri
  3. Vali Abdullah Köklü’den Artova ve Yeşilyurt’a Ziyaret

Vali Abdullah Köklü’den Artova ve Yeşilyurt’a Ziyaret

vali abdullah kokluden artova ve yesilyurta ziyaret.jpg
vali abdullah kokluden artova ve yesilyurta ziyaret.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tokat Valisi Abdullah Köklü, Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde farklı ziyaretler gerçekleştirdi. Artova’da Kaymakamlık ve Belediye ziyaretlerinin ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ayrıca Kıbrıs Gazisi Mustafa Çıtak’ı ziyaret edip Yarı Değerli Taşlar Atölyesi’nde yapılan çalışmaları inceledi. Yeşilyurt ilçesindeki ziyaretlerinde de projeler hakkında bilgi aldı, esnaf ve vatandaşlarla temas kurdu. Aile ziyareti ve şehit ziyareti gerçekleştiren Vali, ziyaretlerinde ilçe kaymakamları, belediye başkanları ve kurum müdürleri ile birlikteydi.

Tokat Valisi Abdullah Köklü Artova ve Yeşilyurt İlçelerinde Ziyaretlerde Bulundu

Abdullah Köklü, Artova ve Yeşilyurt'ta Faaliyet Gösterdi

Tokat Valisi Abdullah Köklü, Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Artova Ziyareti

Vali Köklü ilk olarak Artova Kaymakamlığı'na giderek ilçe protokolü tarafından karşılandı. Artova Kaymakamı Neyfel Ören'den ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı ve ardından Artova Belediyesi'ni ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla buluşan Vali Köklü, aynı zamanda Kıbrıs Gazisi Mustafa Çıtak'ı evinde ziyaret ederek, Artova Belediyesi'ne bağlı Yarı Değerli Taşlar Atölyesi'nde yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi edindi.

Yeşilyurt İlçesi Ziyareti

Artova ziyaretinin ardından Yeşilyurt ilçesine geçen Vali Abdullah Köklü, burada da ilçe kaymakamlığı ve belediyesini ziyaret ederek yürütülen ve planlanan projeler hakkında bilgi aldı. Esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Köklü, ilçede aile ziyareti gerçekleştirdi. Ayrıca, Şehit Sefa Fındık'ın ailesini ziyaret eden Vali, şehidin kabrini ziyaret edip tüm şehitler için dua etti.

Ziyaretlere Eşlik Edenler

Vali Abdullah Köklü'ye ziyaretleri sırasında ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları ve ilgili kurum müdürleri de eşlik etti.

Keşfetmeye Devam Edin: İlgili Bağlantıları Kullanın

Vali Abdullah Köklü’den Artova ve Yeşilyurt’a Ziyaret
Yorum Yap

Paylaşılan haberler ve içerikler tamamen yapay zeka teknolojisi ile oluşturulmaktadır. Türkiye ve Tokat gündemindeki haberler yapay zeka ile yeniden yazdırılmıştır.

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

[email protected]

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir