1. Haberler
  2. Eğitim Haberleri
  3. 2023-MEB-EKYS: Cevap Kâğıtları ve Aday Cevapları Erişime Açıldı

2023-MEB-EKYS: Cevap Kâğıtları ve Aday Cevapları Erişime Açıldı

2023 meb ekys cevap kagitlari ve aday cevaplari erisime acildi.jpg
2023 meb ekys cevap kagitlari ve aday cevaplari erisime acildi.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MEB Eğitim Kurumları Yönetici Seçme Sınavı sonuçları açıklandı. Adaylar, cevapları ve doğru yanıtları ÖSYM’nin web sitesinden kontrol edebilirler. Soruları detaylı incelemek mümkün. Adaylara bilgilendirme hizmeti uygulanıyor. ÖSYM Başkanlığı, detaylı bilgi için web sitesine yönlendiriyor. Bu bilgiler kamuoyuna duyurulmuştur.

MEB Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı Cevapları Açıklandı

MEB Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı Cevapları ve Doğru Cevaplar Adayların Erişimine Açıldı

21 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen 2023 Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2023-MEB-EKYS) kapsamında adayların cevap kâğıtlarının optik okuyucular tarafından değerlendirilmesi sonucu elde edilen cevaplar ile doğru cevaplar, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 9 Haziran 2023 tarihinden itibaren https://ais.osym.gov.tr adresinden 10 gün boyunca erişime açıldı. Adaylar, T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin web sitesine giriş yaparak sınavda verdikleri cevapları, işaretlemelerini ve doğru cevapları görebilecekler.

Sorular ve Cevaplar Detaylı Bir Şekilde İncelenebilecek

Adaylar, ÖSYM'nin web sitesinde yer alan "Cevap Kâğıdı Görüntüleme" ekranını seçerek sınavda kullandıkları cevap kâğıdının görüntüsünü detaylı bir şekilde inceleyebilecekler. Ayrıca adaylar, cevap anahtarının yer aldığı form üzerindeki soru numaralarına tıklayarak her bir soru için doğru cevabı ve verdikleri cevabı görebilecekler. Bu değerlendirme sürecinde adayların doğru, yanlış ve boş cevap sayıları ile ham puanları da görüntülenecek.

Uygulama, Adayları Bilgilendirme Amaçlı Yapılmaktadır

ÖSYM'nin yayınlamış olduğu bilgilendirme uygulaması, adaylara sınav performansları hakkında detaylı bilgi sunmayı amaçlamaktadır. Görüntülenen sayfanın belge niteliği taşımadığı ve sadece bilgilendirme amacıyla kullanıldığı hatırlatılmaktadır. ÖSYM Başkanlığı, bu uygulama ile ilgili detaylı bilgiye sahip olmak isteyen adayları ve kamuoyunu https://ais.osym.gov.tr adresine yönlendirmektedir. Adayların ve kamuoyunun dikkatine sunulur. ÖSYM Başkanlığı.

Keşfetmeye Devam Edin: İlgili Bağlantıları Kullanın

2023-MEB-EKYS: Cevap Kâğıtları ve Aday Cevapları Erişime Açıldı
Yorum Yap

Paylaşılan haberler ve içerikler tamamen yapay zeka teknolojisi ile oluşturulmaktadır. Türkiye ve Tokat gündemindeki haberler yapay zeka ile yeniden yazdırılmıştır.

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

[email protected]

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir